Over Renkens

Over Bouwbedrijf Renkens

Bouwbedrijf Renkens is een jong bedrijf dat in 2018 is opgericht door Danny Renkens. Ik ben sinds mijn 16de  al werkzaam in de bouw. Door te werken en leren heb ik al mijn diploma’s gehaald als Timmerman. Omdat je nooit uitgeleerd bent heb ik na een aantal jaar werken in 2014 ook nog de opleiding tot assistent uitvoerder gevolgd en met een positief resultaat afgesloten.

Ik ben bij verschillende bouwbedrijven en aannemers werkzaam geweest. Ik heb verscheidene projecten gedaan en kan dan ook zeggen dat geen project te gek is!

“Vanwege zijn up-to-date kennis, ruime ervaring op jonge leeftijd en perfectionistische karakter sta ik met Bouwbedrijf Renkens voor kwaliteit.”

Bouwbedrijf Renkens voert zijn werkzaamheden zowel op locatie als in zijn eigen werkplaats uit. Door het juiste materieel tot beschikking te hebben kan bouwbedrijf Renkens eigenlijk alles voor u maken. Wij zijn gespecialiseerd in:  Nieuwbouw, verbouw, renovatie, onderhoud en verduurzaming.

Contact opnemen

U kunt onderstaand formulier gebruiken om snel en geheel vrijblijvend contact met ons op te nemen. Bellen of gewoon e-mailen mag natuurlijk ook.

Adres

Prinses Irenestraat 11
6611 BG  Overasselt

Contact

t: 06 12 22 07 12
e: info@bouwbedrijfrenkens.nl

Zakelijk

KvK: 70.89.81.38
BTW: NL002287191B15