Over Renkens

Over Bouwbedrijf Renkens

Bouwbedrijf Renkens is een jong bedrijf dat in 2018 is opgericht door Danny Renkens. Danny is vanaf 16 jarige leeftijd al werkzaam in de bouw. Door te werken en leren heeft Danny al zijn diploma’s gehaald als Timmerman. Omdat je nooit uitgeleerd bent heeft Danny na een aantal jaar werken in 2014 ook nog de opleiding tot assistent uitvoerder gevolgd en met een positief resultaat afgesloten.

Danny is bij verschillende bouwbedrijven en aannemers werkzaam geweest. Danny heeft verscheidene projecten gedaan en kan dan ook zeggen dat geen project te gek is!

“Vanwege zijn up-to-date kennis, ruime ervaring op jonge leeftijd en perfectionistische karakter staat Danny met Bouwbedrijf Renkens voor kwaliteit.”

Bouwbedrijf Renkens voert zijn werkzaamheden zowel op locatie als in zijn eigen werkplaats uit. Door het juiste materieel tot beschikking te hebben kan bouwbedrijf Renkens eigenlijk alles voor u maken. Wij zijn gespecialiseerd in:  Nieuwbouw, verbouw, onderhoud, renovatie, hang en sluitwerk, overkappingen en houten producten/meubels op maat.

Contact opnemen

U kunt onderstaand formulier gebruiken om snel en geheel vrijblijvend contact met ons op te nemen. Bellen of gewoon e-mailen mag natuurlijk ook.