Referenties

Bouwbedrijf Renkens heeft bij ons een mooie overkapping gemaakt. Er was een goede communicatie. Er werd goed geluisterd naar onze ideeën en Danny gaf hierbij passend advies. De overkapping is prachtig geworden. Je ziet echt vakwerk en hij let op elk klein detail. De samenwerking was top en als we nog meer te klussen hebben weten wij hem te vinden.

André

In mijn jaren 20 woonhuis wilde ik graag een oude draagmuur verwijderen, met een flinke overspanning van bijna 4 meter. Danny is langs geweest om eerst uitgebreid advies te geven, en stuurde daarna een duidelijke offerte voor het werk. Er moesten 2 grote stalen liggers en stalen kolommen komen. Hij heeft al het werk uit handen genomen: staal opmeten en laten maken, constructeur geregeld voor de berekeningen, stempels meegebracht enz. 

Danny heeft echt kei en keihard gewerkt aan deze klus, en alles was precies volgens afspraak op tijd klaar. Hij heeft professioneel gereedschap, denkt met je mee, en wil de klus gewoon netjes en goed maken. Zijn prijs is heel erg prima en fair. Ik kan bouwbedrijf Renkens van harte aanbevelen! 

Bas

Danny is een vakman en heel prettig in de omgang. Zo komt hij zijn afspraken en toezeggingen na, overlegt als dat nodig is en werkt netjes. Een aanbeveling zeker waard. Danny, als we weer een klus hebben, dan nemen we zeker contact met je op. Bedankt.

Jan

Contact opnemen

U kunt onderstaand formulier gebruiken om snel en geheel vrijblijvend contact met ons op te nemen. Bellen of gewoon e-mailen mag natuurlijk ook.

Adres

Prinses Irenestraat 11
6611 BG  Overasselt

Contact

t: 06 12 22 07 12
e: info@bouwbedrijfrenkens.nl

Zakelijk

KvK: 70.89.81.38
BTW: NL002287191B15